Несподелена любов накара 18-годишно момиче да полети от високите скали край Шумен

18-годишна тийнейджърка направи опит за самоубийство, като се хвърли от  опасните скали, които се извисяват над шуменския кв. Дивдядово.  Въпреки опасния скок, момичето се отървало само със счупена лява раменна кост. Дванайсетокласни

2011-04-14 15:45:07
Несподелена любов накара 18-годишно момиче да полети от високите скали край Шумен
18-годишна тийнейджърка направи опит за самоубийство, като се хвърли от  опасните скали, които се извисяват над шуменския кв. Дивдядово.  Въпреки опасния скок, момичето се отървало само със счупена лява раменна кост.

Дванайсетокласничката от СОУ ‘Панайот Волов’   решила да се прости с живота заради несподелена любов към по-възрастен от нея мъж.

След като девойката била откарана в болница, полицаите огледали мястото и  били категорични, че няма данни за опит за самоубийство.  След като те си тръгнали, обаче, репортери  също огледали мястото и намерели много  доказателства, че инцидентът е именно опит за самоубийство.  Те отново подали сигнал и криминалистите се върнали на местопроизшествието.

Оказало се, че тийнейджърката сама е решила да сложи край на живота си, като преди това  за кураж си купила една кока-кола и патронче уиски. Откъснат лист със стихотворението ‘Прощално’  на Никола  Вапцаров, е намерен  под малко камъче.  Върху  първата страница на бележника си, девойката била написала телефон за връзка с близките й и посланието: ‘Не ме спасявайте, искам да се отърва от този шибан живот’...

Преди да полети в пропастта, момичето  е написало общо 6 писма до приятелите  и родителите си.

Автор: Тони

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия