Семейство зад решетките - доставяли млади момичета на адрес за 100лв.

Трима души от Бургас са зад решетките в обвинение за сутеньорство. Те били разследвани в продължение на четири месеца и прокуратурата ги наблюдавала. Задържаните за семейство - мъжът е на 38-годишна възраст, а жената на 36 години - и техен съучастник

2011-04-13 23:54:56
Семейство зад решетките - доставяли млади момичета на адрес за 100лв.
Трима души от Бургас са зад решетките в обвинение за сутеньорство. Те били разследвани в продължение на четири месеца и прокуратурата ги наблюдавала. Задържаните за семейство - мъжът е на 38-годишна възраст, а жената на 36 години - и техен съучастник също на 36 години.

Схемата им била следната - двамата мъже редовно ходели по кафенета, където се запознавали с млади и "засукани" девойки между 17 и 23-годишна възраст и ги омайвали с думите си. След като момичетата поддадат на предложенията от мъжете, уговаряли цената, която била около 100лв. на час, 50% за момичето и 50% за тях.

След това пускали обяви в местните вестници, в които директно пишело "Красиви студентки предлагат сексуални услуги срещу заплащане". Телефонът, който оставяли, бил на съпругата на единия сутеньор, която уговаряла подробностите с мъжете, които звънели. Момичетата били доставяни на адрес лично от сутеньорите си. До този момент са разпитани пет девойки, като една от тях е под 18-годишна възраст.

38-годишният мъж е криминално проявен и е осъждан преди 6 години за същото престъпление. Другият мъж също не е чисто криминално минало, той е бил зад решетките заради хулигански прояви и кражби на автомобили. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия