Знаете ли имената на 5-те най-сексапилни жени в България?

Знаете ли имената на 5-те най-желани българки според вестник Монитор? Предлагаме ви да видите класацията:   5. Цветана Пиронкова - българските мъже забелязаха нейния сексапил едва след като триумфира на международните турнири. Пиронкова е пъ

2011-04-12 02:34:38
Знаете ли имената на 5-те най-сексапилни жени в България?
Знаете ли имената на 5-те най-желани българки според вестник Монитор? Предлагаме ви да видите класацията:

 
5. Цветана Пиронкова - българските мъже забелязаха нейния сексапил едва след като триумфира на международните турнири. Пиронкова е първата българска тенисистка, която успя да стигне до полуфиналите на турнира "Уимбълдън", след като се наложи над Винъс Уилямс.

4. Лора Георгиева - може би, името ви не е известно, но това е водещата на предаването "Така го правят жените", което се излъчва по bbt. Телевизионната водеща се снима в 3D фотосесия за петия рожден ден на известно мъжко списание.

3. Виктория Петрова - новинарката безспорно има красиви сини очи и доста привлекателна външност. Мъжете останаха разочаровани, когато разбраха, че ще се жени за колегата си, но техният брак просъществува съвсем кратко време и Вики е свободна.

2. Луиза Григорова - това е една от актрисите на хитовия български сериал "Стъклен дом". Луиза се превъплъщава в ролята на богаташката Алекс. Както и да я гледаш, Луиза е все красива жена и неслучайно е на първо място сред най-съблазнителните жени за изминалата година. Мъжете сигурно ще останат разочаровани от факта, че както в сериала, така и в реалния живот Луиза и Явор Бахаров са заедно.

1. Диляна Попова - тя е свикнала да бъде определяна като най-красивата, най-сексапилната, най-най-най...  Мъжките списания постоянно й предлагат оферти, за да я снимат без дрехи. Тя взе участие в нашумелия български филм "Love.net" и може би това ще даде тласък на кариерата й. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия