Бракът на Кейти Пери и Ръсел Бранд – пред разпад?

Бракът на американската изпълнителка Кейти Пери и британския актьор Ръсел Бранд е пред разпад, коментира се усилено зад Океана. Оказва се, че ежедневието на двете звезди било толкова забързано, че двамата постоянно пътували и рядко се задържали

2011-04-11 21:05:45
Бракът на Кейти Пери и Ръсел Бранд – пред разпад?
Бракът на американската изпълнителка Кейти Пери и британския актьор Ръсел Бранд е пред разпад, коментира се усилено зад Океана.

Оказва се, че ежедневието на двете звезди било толкова забързано, че двамата постоянно пътували и рядко се задържали на едно място заедно. В последно време те се виждали много по-рядко и за много по-кратко време, което внасяло сериозно напрежение във взаимоотношенията им.

Още по-голям проблем на младото семейство създавали и пороците на Пери. Тя обичала да пише и пуши, когато излиза навън, докато Бранд отдавна се отказа от наркотиците и алкохола и се опитва да води по-примерен начин на живот. Всичко това водело до непрестанни кавги между двамата влюбени.

Пери и Бранд се ожениха през октомври, като още тогава мнозина бяха тези, които предричаха скорошната им раздяла. Ще се стигне ли до развод или двамата все някак ще успеят да изгладят взаимоотношенията си, предстои да разберем.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия