Слави Трифонов няма да се жени, има си нова приятелка?

Водещият на "Шоуто на Слави" си има нова приятелка. Гологлавият шоумен е забелязан с привлекателна дама в ресторант, намиращ се в Милано, като компания им правела Дарина Павлова. Именно тя е привлякла вниманието на местните клюкари, коит

2011-04-08 01:11:42
Слави Трифонов няма да се жени, има си нова приятелка?
Водещият на "Шоуто на Слави" си има нова приятелка.

Гологлавият шоумен е забелязан с привлекателна дама в ресторант, намиращ се в Милано, като компания им правела Дарина Павлова. Именно тя е привлякла вниманието на местните клюкари, които после установили коя е двойката.
Заведението е известно в Милано, посещава се от спортисти, актьори, медийни звезди и доста папараци, които следят за пикантни истории.

Слави Трифонов може да е интересен за нас, но не и за италианците. Именно заради това никой не се е захванал със задачата да установи с коя жена е бил шоуменът.

Дарина Павлова е по-интересна за местните и в няколко вестника има статия за нея и е споменато, че преди да посети ресторанта е била в официалната ложа на стадион "Сан Сиро". Там тя с интерес проследила мача между "Милан" и "Интер". Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия