Майкъл Джексън се е самоубил?

Адвокатът на лекаря на Майкъл Джексън официално представи своята теза пред Върховния съд на Лос Анджелис, че Краля се е самоубил заради тежки финансови проблеми. Той смята, че Джако е отнел живота си, защото бил на крачка от фалит. Другите адвокати и

2011-04-08 00:19:53
Майкъл Джексън се е самоубил?
Адвокатът на лекаря на Майкъл Джексън официално представи своята теза пред Върховния съд на Лос Анджелис, че Краля се е самоубил заради тежки финансови проблеми. Той смята, че Джако е отнел живота си, защото бил на крачка от фалит. Другите адвокати искат достъп до финансовите сметки на певеца, за да се провери дали наистина е имал дългове на стойност 500 милиона долара.

Майкъл Джексън ни напусна на 25.06.2009 година едва на 50-годишна възраст. Той почина заради свръхдоза обезболяващи, които използвал като приспивателно.

Преди време адвокатът на д-р Конрад Мъри вметна тезата, че певецът сам си е инжектирал смъртоносната доза, а ето, че вече и аргументираха това свое твърдение. Прокурорът Дейвид Уолгрен е на мнение, че защитата прави отчаяни опити да отклони вниманието от обвинението, че лекарят е проявил небрежност.

Делото е насрочено за 9 май. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия