Днес в редакцията получихме изключително важна новина, а именно че "Дамян се успа за клипа си!". Първия въпрос, който си зададохме, е "Кой, по дяволите, е Дамян и какво ни интересува неговото успиване?" В крайна сметка, ние се успиваме всеки ден, пък никой не пише за нас, затова решихме да прочетем какво всъщност е нарушило съня на звездата, която ние нямаме честта да познаваме.

Ето и съобщението, изпратено до нас: "Тежка вечер едва не попречи на младия изпълнител, за да реализира новото си видео. " Когато си пял до 4 сутринта е малко трудно да станеш в 8 и да си напълно адекватен", опрадвава се Дамян Попов и допълва, че въпреки препятствията е успял да заснеме клипа към новия си сингъл "Скрий ме" .  Проектът ще изненада със съвсем нова светлина, в която екс-айдъла се проявява. В момента в румънско студио се довършват последните нотки на проекта, като се очаква той да види бял свят до 4-5 дни. "Скрий ме" е пети официален сингъл за Дамян, като се очаква да влезе в дебютния му албум "Вярвал ли съм" в края на тази година.

Новината в случая е не, че някой е пял или пил, а по-скоро, че българските изпълнители са готови да влязат в полезрението на всяка цена. С правилото "Лоша реклама няма" новите "звезди" се натискат само и само някой да ги отрази, публикувайки нещо за тях - било то лъжа или пък порно-клип, уж случайно попаднал в мрежата.

Екипът ни желае успех на Дамян с новия му клип и се надяваме хората да чуват по-често за неговите музикални успехи, вместо за успиванията.
Автор: Александър Ненов