Ищар е вече в България, има желание да пее на български език

Певицата Ищар вече е в България. Тя е тук със съпруга си по повод концертите, които ще изнесе през юни месец. Певицата сподели, че има желание да изпее песен на български език. За нея най-важното в една песен е мелодията, няма значение текстът на

2011-04-05 00:20:05
Ищар е вече в България, има желание да пее на български език
Певицата Ищар вече е в България. Тя е тук със съпруга си по повод концертите, които ще изнесе през юни месец. Певицата сподели, че има желание да изпее песен на български език.

За нея най-важното в една песен е мелодията, няма значение текстът на какъв език е написан. Тя обича да разнообразява и да пее на различни езици и ако са намери добър композитор, който да я спечели, Ищар с удоволствие би пяла и на български език. Нашият роден език се доближава до музиката, която тя прави.
Ищар харесва България и обича да идва, тя се надява, че българите харесват песните й и ще успее да ги зарадва.

Последните няколко години на певицата минали покрай грижите за децата й. Доста време тя е нямала наследници, защото се била отдала напълно на своята работа. Най-доброто бижу, което една жена може да носи, е нейната усмивка, споделя Ищар.

Някои от песните, които ще изпълни на концертите в България, са вече познати, но има и нови парчета, които не са записвани, няма и да бъдат, защото са предназначени само за изпълнения на живо. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия