Автобиографичната книга на Патрик Суейзи - заслужава си!

Малко преди да си отиде от този свят актьорът Патрик Суейзи е написал своята автобиографична книга "Моят танц с живота" заедно със своята съпруга Лиса Нийми. Актьорът е до болка искрен и не се стреми да се изкара по-добър човек, отколкото е

2011-04-02 13:20:27
Автобиографичната книга на Патрик Суейзи - заслужава си!
Малко преди да си отиде от този свят актьорът Патрик Суейзи е написал своята автобиографична книга "Моят танц с живота" заедно със своята съпруга Лиса Нийми. Актьорът е до болка искрен и не се стреми да се изкара по-добър човек, отколкото е бил в действителност.

Той се връща в своето минало, споделя за грешките си и разказва за своите първи стъпки в балета, за катастрофата, която променя живота му, отказва го от танците и го насочва към киното, където става известен след участието си във филмите "Призрак" и "Мръсни танци".

В книгата се разказва още за неговата силна любов към Лиса и за битката му с рака на панкреаса. Докато пише книгата си, актьорът таи надежда, че ще успее да пребори коварната болест. За съжаление, тя отнема живота му през 2009 година.

Патрик Суейзи споделя, че винаги е живеел с чувството,  че няма много време на земята. Той се е срещал със смъртта няколко пъти, но винаги е успявал да се измъкне от лапите й. Актьорът е преживял доста автомобилни катастрофи, инциденти с коне, пазил е равновесие върху парапета на прозореца. Ракът обаче е бил истинско предизвикателство за него, тогава той се е сблъскал със смъртта по-близо отвсякога. В такъв момент човек разбира кой е, кои са хората около него, какво всъщност е живота, заслужава ли си да живееш и да се бориш за всяка глътка въздух. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия