Натали Портман обича мръсните вицове

Британската актриса Натали Портман, която в момента е бременна и тръпне в очакване на първото си дете, призна, че си пада по мръсните вицове. 29-годишната звезда сподели, че по време на снимките на приключенската комедия „Ваше височеств

2011-04-02 13:05:11
Натали Портман обича мръсните вицове
Британската актриса Натали Портман, която в момента е бременна и тръпне в очакване на първото си дете, призна, че си пада по мръсните вицове.

29-годишната звезда сподели, че по време на снимките на приключенската комедия „Ваше височество”, в която си партнира с Дани Макбрайд и Джеймс Франко, постоянно се разказвали мръсни вицове и шеги, които обаче далеч не я притеснявали, а даже напротив – искрено я забавлявали.

„Ирландският и британският хумор са толкова специфични. Мръсните вицове на снимачната площадка искрено ме развеселяваха и ме караха да се смея от сърце, въпреки че голяма част от тях бяха направо скандални”, призна Портман.

Актрисата също така заяви, че никога не би отказала хубава роля в комедия, въпреки че тази година спечели „Оскар” за най-добра актриса с участието си в драмата на Дарън Аронофски „Черният лебед”.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия