Измамници се възползват от инцидента в Япония

Измамници от азиатски произход се възползват от инцидента в Япония. Това става в Испания, Франция, Германия, Англия и Италия. Измамниците ходели от врата на врата с разни документи и искали пари от хората за благотворителност. Те имали много добър

2011-03-31 20:06:49
Измамници се възползват от инцидента в Япония
Измамници от азиатски произход се възползват от инцидента в Япония.

Това става в Испания, Франция, Германия, Англия и Италия. Измамниците ходели от врата на врата с разни документи и искали пари от хората за благотворителност. Те имали много добър и спретнат вид и си личало, че са професионалисти.

Хората се доверявали, защото лъжците показвали карти "Официални дарителски обединени компании", където били написани имена на известни организации и фондове.

Едуардо Хорта, служител на истинска благотворителна фирма, разобличил измамниците и ги заплашил, че ще говори с полицията. Те пребили доста лошо честния господин, обаче не знаели, че той има охранителни камери в дома си. На следващия ден измамниците били заловени и признали всичко.

Групата им се състои от над 200 души и заловените "изпели" всичко до последния детайл. До няколко дни ще бъдат заловени всичките престъпници.

Хора, които разбрали за случката, били толкова възмутени, че се събрали пред полицейско управление в град Мадрид и буквално искали главите на измамниците. Те не били нервни за няколкото евро, които им взели, а заради наглият начин, по който мамели виновниците. Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия