Шакира и Пике потвърдиха, че са заедно

Колумбийската певица Шакира и испанският футболист Жерар Пике неофициално потвърдиха, че са заедно, след като изпълнителката публикува на страницата си в Twitter тяхна обща снимка. На фотоса, представен с краткото, но достатъчно красноречиво о

2011-03-31 12:51:09
Шакира и Пике потвърдиха, че са заедно
Колумбийската певица Шакира и испанският футболист Жерар Пике неофициално потвърдиха, че са заедно, след като изпълнителката публикува на страницата си в Twitter тяхна обща снимка.

На фотоса, представен с краткото, но достатъчно красноречиво определение „Моето слънце”, Шакира е в обятията на 10 години по-младия от нея централен защитник на Барселона.

Първите слухове, че двамата имат връзка, се появиха още през лятото на миналата година, когато Пике се снима във видеоклипа на колумбийската звезда към песента й за световното първенство по футбол “Waka Waka”.

В средата на януари, едва две седмици, след като певицата се раздели с дългогодишния си приятел Антонио де ла Руа, испански журналист подсили слуховете, като заяви, че е видял Шакира и Пике да интимничат в изискан ресторант в испанското градче Бланес.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия