Натали Портман обвинена в лъжа

Тазгодишната носителка на „Оскар” за най-добра женска роля – Натали Портман, бе обвинена в лъжа от дубльорката й – балерината Сара Лейн. След завършването на снимките по филма "Черният лебед" 29-годишната актри

2011-03-29 00:27:28
Натали Портман обвинена в лъжа
Тазгодишната носителка на „Оскар” за най-добра женска роля – Натали Портман, бе обвинена в лъжа от дубльорката й – балерината Сара Лейн.

След завършването на снимките по филма "Черният лебед" 29-годишната актриса не спря да тръби по медиите, че благодарение на тежките и изморителни тренировки всеки ден тя е научила балетните стъпки за отрицателно време.

Хореографът на филма – Бенжамен Милпие, който е и баща на детето, което Портман очаква, пък с гордост заяви, че красавицата е изиграла 85% от балетните сцени напълно сама.

На коренно противоположно мнение обаче е дубльорката на Портман. Балерината Сара Лейн миналата седмица разкри огорчението си от факта, че професията, на която се е посветила от 5-годишна, е подценена до такава степен.

Лейн твърди, че носителката на „Оскар” е изиграла едва 5% от балетните си сцени сама. За сметка на това обаче тя дори не е споменала името на дубльорката си в речта си по време на церемонията по връчването на престижните награди.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия