Арестуваха 22-годишна жена за убийството в Мездра

22-годишно момиче е задържано за убийството на 15-годишната Надежда в Мездра. По информация от разследващите,  задържаната се е познавала с убитото момиче и е стара познайница на полицията - регистрирана е за кражби и хулиганство.  

2011-03-25 23:48:03
Арестуваха 22-годишна жена  за убийството в Мездра
22-годишно момиче е задържано за убийството на 15-годишната Надежда в Мездра.
По информация от разследващите,  задържаната се е познавала с убитото момиче и е стара познайница на полицията - регистрирана е за кражби и хулиганство.  

Според шефа на областната дирекция на полицията във Враца, жертвата е  пристигнала в Мездра с късния влак на 23  март. Убийството е станало късно през нощта на 23 срещу 24 март.  Нанесени са били 4 удара в областта на шията на Надежда, като единият е бил фатален - била е срязана сънната артерия.  Все още, обаче,  мотивът за извършеното убийство не е изяснен и полицията се опитва да изясни причината за тази жестокост. Вероято,  основа за тежкия инцидент е сериозен личен конфликт между двете момичета.

Задържаната е разсъблякла жертвата, взела е дрехите и маратонките й и я оставила по бельо, като се  е опитала да инсценира  изнасилване.   Идеята е била да се насочи разследването по грешна следа.  Специалистите, обаче,  не са установили изнасилване.  

Според разследващите, полицията има достатъчно факти и данни, че именно задържаната е извършителката на убийството. Според специалистите, задържаната сама е извършила убийството, без съучастие.

Установено е, че жертвата и друг път  е бягала от къщи, позната е и в Детската педагогическа стая по този повод. Не е имала, обаче,  криминални прояви.

Образувано е досъдебно производство, а от прокуратурата   смятат да  поискат  най-тежката мярка ‘задържане под стража’  на 22-годишната жена. Автор: Тони

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия