Сури Круз си играе с желирани бонбони във формата на пенис (+снимки)

Миналата седмица 4-годишната дъщеричка на Том Круз и Кейти Холмс – Сури, била забелязана да държи в ръка пакет желирани бонбони във формата на пенис. При напускането на ресторант в Ню Йорк Сури грабнала един пакет от лакомствата за възра

2011-03-23 18:52:44
Сури Круз си играе с желирани бонбони във формата на пенис (+снимки)
Миналата седмица 4-годишната дъщеричка на Том Круз и Кейти Холмс – Сури, била забелязана да държи в ръка пакет желирани бонбони във формата на пенис.

При напускането на ресторант в Ню Йорк Сури грабнала един пакет от лакомствата за възрастни, като движението й веднага било уловено от бдителните папараци. По шокиращо обаче било нехайното отношение на майка й, която разговаряла с приятели и въобще не обърнала внимание на желираните бонбони, които дъщеря й държала в ръка.

След като скандалната новина заля интернет пространството, родителите на Кейти Холмс побързаха да обвинят за това не дъщеря си, а Том Круз и религията, която изповядвал. Според сциентологията децата трябва да бъдат третирани като възрастни и оставяни да взимат свои собствени решения, било то и да си играят с бонбони във формата на пенис.


Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия