Мъж отнесе боя, докато се разхождал ?

Полицията в Карлово се мобилизирала, след като получила сигнал за нанесен побой върху 29-годишния Станислав П. от областното село Пролом. Събитието се случило привечер на 17 март до рибарник между селата Домлян и Пролом. Арендаторът на водоема,

2011-03-20 01:12:46
Мъж отнесе боя, докато се разхождал ?
Полицията в Карлово се мобилизирала, след като получила сигнал за нанесен побой върху 29-годишния Станислав П. от областното село Пролом.

Събитието се случило привечер на 17 март до рибарник между селата Домлян и Пролом.

Арендаторът на водоема, 56-годишният Иван Д., мярнал Станислав да дебне около примка за ловене на полудиви прасета. Иван се вбесил, защото самият той отглеждал такива животни в района на рибарника. На възрастният мъж му липсвали две прасета, за което веднага обвинил близо два пъти по-младият от него Станислав.

Иван вдигнал телефона и набързо се свързал със сина си и със свой близък приятел, които се отзовали на повикването. Тримата бесни мъже опитали да вържат ръцете и краката на Станислав, но той успял да се освободи и да скочи в джипа си, който бил паркиран наблизо.

В районното управление на Карлово разследването по случая продължава. Не са намерени данни за отвличане. Потърпевшият твърди, че не е крал от прасетата на Иван, а просто бил на разходка и примките си били там. Според него, Иван Д. отдавна му е набрал и случилото се било опит за отвличане. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия