Разбиха огромна педофилска група

В Англия са успели да разбият огромна педофилска група. Специален форум с над 70 000 потребителя е бил спрян и адресите на всички педофили са били намерени и сега се залавят по около 100-200 на ден. 15 държави от целия свят непрестанно арестува

2011-03-16 20:10:57
Разбиха огромна педофилска група
В Англия са успели да разбият огромна педофилска група.

Специален форум с над 70 000 потребителя е бил спрян и адресите на всички педофили са били намерени и сега се залавят по около 100-200 на ден.

15 държави от целия свят непрестанно арестуват педофили участвали в този форум. Той е бил ужасно труден за достъп, тъй като е бил много добре прикрит.

В него предимно се е говорело за игри, филми и песни, но в специална част е можело да се влезе по таен начин и там са се слагали снимки и прочее. Имало е наистина гнусни неща и заподозрените са над 3000 души.

В интерес на истината много от потребителите не са знаели за съществуването на този раздел във форума и са били шокирани от новината. BBC не сподели името на сайта, но ще го сложат в уеб страницата си, когато бъдат осъдени заподозрените. Автор: Албена Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия