Майли Сайръс за пореден път нападна папарак

Американската певица и актриса Майли Сайръс за пореден път атакува папарак. След като само преди няколко дни тийн звездата удари шамар на фотограф, опитващ се да снима под полата й, и нападна репортер, който неволно се блъснал в майка й, вчера

2011-03-11 22:11:03
Майли Сайръс за пореден път нападна папарак
Американската певица и актриса Майли Сайръс за пореден път атакува папарак.

След като само преди няколко дни тийн звездата удари шамар на фотограф, опитващ се да снима под полата й, и нападна репортер, който неволно се блъснал в майка й, вчера тя отново атакува нахалните папараци.

Този път при напускането си на фитнес зала в Западен Холивуд 18-годишната звезда на „Дисни” била обградена от няколко фотографа, един от които се приближил твърде много до нея и в крайна сметка се превърнал в мишена за гнева на тийнейджърката. Сайръс се опитала да изтръгне камерата от ръцете му и дори замахнала да го удари, но безуспешно.

Цялата ситуация била овладяна от охранителите на звездата, които разпръснали фотографите и предотвратили по-нататъшен сблъсък.

„Да си папарак е най-гнусната професия на света”, написа неотдавна Сайръс на страницата в Туитър, показвайки открито отвращението си от преследващите я постоянно фотографи.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия