Кристина Агилера се нуждае от спешна помощ

Приятели на американската поп певица Кристина Агилера сигнализират, че тя се нуждае от спешна помощ, за да се справи с проблемите, които я връхлетяха в последно време. Миналия месец изпълнителката финализира развода си с бившия си вече съпруг

2011-03-11 21:55:56
Кристина Агилера се нуждае от спешна помощ
Приятели на американската поп певица Кристина Агилера сигнализират, че тя се нуждае от спешна помощ, за да се справи с проблемите, които я връхлетяха в последно време.

Миналия месец изпълнителката финализира развода си с бившия си вече съпруг Джордан Братман, с който бяха женени в продължение на пет години. Разпадът на брака им оказа сериозно въздействие върху поп звездата, която започна да прекалява с алкохола. В резултат на това в началото на миналата седмица тя бе арестувана заедно с настоящия си приятел Матю Рътлър, тъй като той шофирал в нетрезво състояние, а тя била мъртво пияна и „неспособна да се грижи за себе си”.

„Кристина загуби самоувереността си, след развода с Джордан. Тя постоянно е тъжна и когато всички ужасни спомени за него я връхлетят, тя се опитва да затъпи болката със солидно количество алкохол и храна. Тя се нужда от спешна помощ преди да пострада по-сериозно”, коментираха близки приятели на Агилера пред американското списание „Стар”.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия