Чарли Шийн официално призна, че е на прага на лудостта

Любимият ни актьор от сериала "Двамата мъже и половина" Чарли Шийн в последно време води начин на живот, който не е пример за подражание и който определено го тласка към дъното. В последното си интервю актьорът откровено призна, че има проб

2011-03-09 17:31:36
Чарли Шийн официално призна, че е на прага на лудостта
Любимият ни актьор от сериала "Двамата мъже и половина" Чарли Шийн в последно време води начин на живот, който не е пример за подражание и който определено го тласка към дъното. В последното си интервю актьорът откровено призна, че има проблеми, като сподели, че полудява и има намерение да потърси лекарска помощ.

Чарли Шийн осъзна, че нещата са сериозни, след като изгуби правата над своите деца, уволниха го от сериала "Двама мъже и половина" и известно време бе в специализирана клиника за лечение на зависимости. Наскоро актьорът сподели, че има желание да се ожени за двете жени, с които живее в момента.

Приятелите му са силно разтревожени за него, а адвокатът му чистосърдечно го е помолил да заключи на сигурно място своето оръжие, за да не се случи неприятен инцидент. В момента Чарли Шийн е като бомба със закъснител, не се знае кога няма да му издържат нервите и дали няма да извърши някоя необмислена постъпка.

Неговите близки, приятели и фенове силно се надяват да не се стигне до крайности и актьорът в най-скоро време да излезе от дупката, в която се намира и да оправи живота си, преди да е загубил наистина всичко. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия