Холивудската актриса Анджелина Джоли възнамерява да легне под ножа, за да се подложи на различни козметични интервенции за подмладяване, гласят последните задокеански клюки.

35-годишната звезда изпаднала в тежка депресия, след като много нейни по-млади колежки я изместиха от върха на редица класации за красота и сексапил. Чашата преляла преди един месец, когато проучване сред най-известните пластични хирурзи в Америка показа, че най-желаните женски устни са тези на Скарлет Йохансон.

„Анджелина направо се побърква. Тя е убедена в това, че е загубила перфектния си външен вид и възнамерява в най-скоро време да вземе драстични мерки, с които да поправи това. Пластичните операции в момента са главен приоритет на Анджи. Тя знае точно какво иска и въпреки че ще се наложи да изтърпи страшни болки, тя е готова на всичко”, разкри неин близък приятел пред американския таблоид “National Enquirer”.

„Анджелина не може да понася мисълта, че славата й на холивудска красавица си отива. Тя е убедена, че кариерата й виси на косъм и единственото й спасение е драстичното преобразяване. Анджи е твърдо решена да върне младостта си и ще го направи на всяка цена”, допълни още източникът.

Анджелина Джоли възнамерявала да си направи лифтинг на лицето и шията, да изглади бръчките си с помощта на най-съвременните процедури, да повдигне веждите си, както и да оформи носа си, който считала за твърде голям.
Автор: Илиана