Анджелина Джоли ляга под ножа, ще се подмладява

Холивудската актриса Анджелина Джоли възнамерява да легне под ножа, за да се подложи на различни козметични интервенции за подмладяване, гласят последните задокеански клюки. 35-годишната звезда изпаднала в тежка депресия, след като много нейни

2011-03-02 20:50:36
Анджелина Джоли ляга под ножа, ще се подмладява
Холивудската актриса Анджелина Джоли възнамерява да легне под ножа, за да се подложи на различни козметични интервенции за подмладяване, гласят последните задокеански клюки.

35-годишната звезда изпаднала в тежка депресия, след като много нейни по-млади колежки я изместиха от върха на редица класации за красота и сексапил. Чашата преляла преди един месец, когато проучване сред най-известните пластични хирурзи в Америка показа, че най-желаните женски устни са тези на Скарлет Йохансон.

„Анджелина направо се побърква. Тя е убедена в това, че е загубила перфектния си външен вид и възнамерява в най-скоро време да вземе драстични мерки, с които да поправи това. Пластичните операции в момента са главен приоритет на Анджи. Тя знае точно какво иска и въпреки че ще се наложи да изтърпи страшни болки, тя е готова на всичко”, разкри неин близък приятел пред американския таблоид “National Enquirer”.

„Анджелина не може да понася мисълта, че славата й на холивудска красавица си отива. Тя е убедена, че кариерата й виси на косъм и единственото й спасение е драстичното преобразяване. Анджи е твърдо решена да върне младостта си и ще го направи на всяка цена”, допълни още източникът.

Анджелина Джоли възнамерявала да си направи лифтинг на лицето и шията, да изглади бръчките си с помощта на най-съвременните процедури, да повдигне веждите си, както и да оформи носа си, който считала за твърде голям.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия