Джъстин Бийбър отпразнува 17-ия си рожден ден

Любимецът на тийнейджърките Джъстин Бийбър отпразнува вчера своя 17-и рожден ден в компанията на приятелката си Селена Гомез. Двамата отседнали в луксозен хотел, разположен на крайбрежната ивица на град Дейна Пойнт, щата Калифорния, където се н

2011-03-02 17:38:16
Джъстин Бийбър отпразнува 17-ия си рожден ден
Любимецът на тийнейджърките Джъстин Бийбър отпразнува вчера своя 17-и рожден ден в компанията на приятелката си Селена Гомез.

Двамата отседнали в луксозен хотел, разположен на крайбрежната ивица на град Дейна Пойнт, щата Калифорния, където се наслаждавали на компанията си, необезпокоявани от никого.

„През цялото време Джъстин и Селена бяха сами. Охранителите и родителите им не бяха около тях, но рецепцията на хотела разполагаше с пълен списък на спешни номера на гардовете им, както и на техни близки, в случай че имат нужда от някаква помощ”, разкри източник, близък до тийн звездите.

Бийбър и Гомез отседнали в президентския апартамент в хотела, в който една нощувка струва 6000 долара. Луксозното помещение включва две спални, трапезария за 10 души, самостоятелна тераса с изглед към океана и вана. На тяхно разположение бил и иконом на повикване.


Преди броени дни Бийбър и Гомез демонстрираха за първи път публично любовта си по време на церемонията по връчването на наградите „Оскар” и изглежда оттогава двамата не се притесняват да доказват, че са заедно. Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия