Кристиано Роналдо предложи на приятелката си

Кристиано Роналдо официално предложил на приятелката си Ирина Шейк да се омъжи за него. Веднага щом приключил мачът му с Испания, португалският национал отлетял за Америка за да направи предложението за женитба. Тази романтична история, разбира с

2011-02-27 14:04:40
Кристиано Роналдо предложи на приятелката си
Кристиано Роналдо официално предложил на приятелката си Ирина Шейк да се омъжи за него. Веднага щом приключил мачът му с Испания, португалският национал отлетял за Америка за да направи предложението за женитба. Тази романтична история, разбира се си има своята предистория. Роналдо искал да се ожени за Ирина точно на 14-ти февруари.
Двамата са заедно вече близо от една година. Запознали се случайно, докато заснемали рекламна фотосесия на бельо. Искрата по между им мигновено пламнала, независимо че Роналдо вече имал дете. Според някои слухове синът му е роден от сурогатна майка.
Въпреки че не е негова истинска майка, Ирина изявила готовност и желание да се грижи за малкото момченце като за свое дете. Кристиано и очарователната му приятелка все още не са определили дата за сватбата, но най- вероятно тя ще се състои през лятото, след края на испанския шампионат.
Автор: Tsveti

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия