Отново имаше безредици покрай мача Левски - ЦСКА

Вечното дерби за поредна година бе съпроводено от сблъсъци между полицията и феновете на двата отбора. Привърженик на ЦСКА е пострадал, след като е направил безуспешен опит по време на двубоя да прескочи парапет на огражденията на стадион "Георг

2011-02-27 01:35:16
Отново имаше безредици покрай мача Левски - ЦСКА
Вечното дерби за поредна година бе съпроводено от сблъсъци между полицията и феновете на двата отбора. Привърженик на ЦСКА е пострадал, след като е направил безуспешен опит по време на двубоя да прескочи парапет на огражденията на стадион "Георги Аспарухов" в столицата. Момчето е паднало и сериозно е наранило главата си. Полицията веднага викнала линейка и младежът бил откаран в болница.

Трима униформени също пострадали по време на мача. Единият има луксация на рамото, а другите двама са пострадали от бомбички, с които са били замеряни от феновете. Единият полицай е в Пирогов и има изгаряния по врата. И тримата полицаи са пострадали от фенове на ЦСКА.

Още преди началото на мача осем души бяха пъхнати зад решетките заради сбивания с фенове на другия отбор. По време на мача униформените изгониха агитката на "червените" извън стадиона.
Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия