Сестрата на Марая Кери е компаньонка

Сестрата на Марая Кери- Алисън Кери Скот здравата е затънала в проблеми. Миналото на Алисън не е никак розово. На няколко пъти е била задържана за проституция и наркотици. Самата тя се свързала със списание National Enquirer за да сподели за сложн

2011-02-24 14:36:18
Сестрата на Марая Кери е компаньонка
Сестрата на Марая Кери- Алисън Кери Скот здравата е затънала в проблеми. Миналото на Алисън не е никак розово. На няколко пъти е била задържана за проституция и наркотици. Самата тя се свързала със списание National Enquirer за да сподели за сложното си финансовото положение в момента. Липсата на пари я принудила да продава себе си.
Алисън подчертава, че не проституира, а предлага компанията си, плюс някои по-специфични услуги. Тарифата й за един час била 250 долара.
Алисън, позната още като Дениз, признава, че е на ръба на отчаянието. Преди известно време потърсила помощта на родителите си, но дори и те й отказали. Сестрата на Марая Кери се срамува от сегашната си работа, но твърди, че за момента няма друг избор.
Въпреки че отстрани Алисън продължава да изглежда като развалина, тя твърди, че се е взела в ръце. От 14 месеца не била взимала наркотици. Също така редовно посещавала сбирки на анонимни алкохолици. Освен това Алисън се била върнала в колежа, като се надявала, че по този начин ще може един ден да си намери по-добра работа, от която няма да се срамува, както е в момента.
Автор: Tsveti

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия