Джанет Джексън със скандално разкритие

Сестрата на покойния Крал на поп музиката Майкъл Джексън направи скандално разкритие за начина, по който отслабват редица от известните имена в шоубизнеса. По време на участието си в шоуто на Пиърс Морган певицата сподели, че не са малко знам

2011-02-23 18:44:00
Джанет Джексън със скандално разкритие
Сестрата на покойния Крал на поп музиката Майкъл Джексън направи скандално разкритие за начина, по който отслабват редица от известните имена в шоубизнеса.

По време на участието си в шоуто на Пиърс Морган певицата сподели, че не са малко знаменитостите от женски пол, които се хранят със салфетки, за да запълнят стомаха си и да не усещат чувство за глад.

Всички те били принудени да се подлагат на зверски диети заради изградените холивудски стереотипи, според които в света на шоубизнеса няма място за дебеланки и пухкавелки.

Подобни изтощителни и безумни диети обаче са способни да навредят сериозно на човешкото здраве. Слуховете, носещи се в холивудските среди, са едновременно и шокиращи, и тъжни. Те за пореден път ни показват плашещата реалност, в която безсмислено гладуващи момичета се стремят да изглеждат по определен, идеализиран от тях начин.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия