Бившият на Сандра Бълок издава книга за съвместния им живот?

Бившият съпруг на холивудската актриса Сандра Бълок – мотористът Джеси Джеймс, възнамерява да издаде книга, в която да сподели всички пикантни подробности от съвместния си живот с носителката на „Оскар”. Очаква се книгата да

2011-02-21 23:21:11
Бившият на Сандра Бълок издава книга за съвместния им живот?
Бившият съпруг на холивудската актриса Сандра Бълок – мотористът Джеси Джеймс, възнамерява да издаде книга, в която да сподели всички пикантни подробности от съвместния си живот с носителката на „Оскар”.

Очаква се книгата да бъде публикувана до края на годината. Според слуховете обаче актрисата от „Сляпата страна” била твърдо против тази идея и възнамерявала да предприеме сериозни мерки, с които да откаже бившия си съпруг от издаването на подобна книга.

Бълок и Джеймс се ожениха през 2005 г. В края на март месец миналата година обаче наяве лъснаха многобройните му изневери, които станаха причина за разпада на брака им през юни. Въпреки че в продължение на месеци мотористът се опитваше да си върне известната половинка, опитите му удариха на камък. В крайна сметка само преди месец той обяви годежа си с най-добрата си приятелка - майсторката на татуировки Кат Вон Ди.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия