Анджелина Джоли ще заживее с родителите на Брад

Слуховете гласят, че съвсем скоро Анджелина щяла да заживее заедно със свекърва си. Майката и бащата на Брад, ще заживеят заедно със звездното семейство в луксозното им имение във Франция. Преди известно време двойката купи огромно имение във

2011-02-21 22:25:35
Анджелина Джоли ще заживее с родителите на Брад
Слуховете гласят, че съвсем скоро Анджелина щяла да заживее заедно със свекърва си. Майката и бащата на Брад, ще заживеят заедно със звездното семейство в луксозното им имение във Франция.
Преди известно време двойката купи огромно имение във френска провинция. Сега Брад и Анджи са се заели с реконструкция за да може бъдещият им дом изцяло да отговаря на нуждите им. Колкото и странно да звучи дори самият Брад работел заедно с останалите строители. Той определено не се щадял, а физическият труд никога не е представлявал проблем за него, дори обратното.
Всъщност двете семейства ще живеят заедно, но не съвсем. За родителите на Брад в момента се строи кокетна къщичка, която ще заема съвсем малка част от огромния двор. Звездното семейство е поканило родителите на Брад за да може бабата и дядото да помагат с грижите за шестте им деца. Всяко едно от тях има лична бавачка, но явно на мама и тате им е омръзнало постоянно да водят малчуганите със себе си, когато се налага да пътуват. Анджелина и Брад искат да осигурят едно истинско детство на децата си, а се опасяват, че ако продължат по същия начин това няма да се случи.
Решението на Анджелина и Брад било силно мотивирано от избора на Джони Деп и съпругата му Ванеса Паради. Двойката решила да напусне Америка и да заживее в Европа с идеята да си осигури един по-спокоен живот.
Автор: Tsveti

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия