Подготовката за сватбата на принц Уилям е в разгара си

Изглежда че кралица Елизабет Втора се вълнува изключително много покрай предстоящата сватба на внука й принц Уилям. Кралицата е взела дейно участие в подготовката за големия ден. До момента тя е изпратила близо 2000 покани до известни личности, с

2011-02-21 13:08:38
Подготовката за сватбата на принц Уилям е в разгара си
Изглежда че кралица Елизабет Втора се вълнува изключително много покрай предстоящата сватба на внука й принц Уилям. Кралицата е взела дейно участие в подготовката за големия ден. До момента тя е изпратила близо 2000 покани до известни личности, семейни приятели и близки. Денят, в който Уилям и годеницата му Кейт Мидълтън ще се врекат във вечна вярност един на друг е 29 април.
Поканите са били изпратени по пощата.Те носят инициалите на кралицата. Все още обаче не са известни имената на удостоените с честта да присъстват на празника.
Имената на две личности обаче със сигурност фигурират в списъка с поканетите и това са Дейвид и Виктория Бекъм. Припомняме ви, че миналата година футболната звезда подкрепи заедно с принца кандидатурата на Англия за домакин на световното футболно първенство през 2018.
Вестник „Сънди Таймс” твърди, че британският премиер Дейвид Камерън също е поканен на сватбата. Барак Обама обаче не получил покана.
Около 600 души ще са присъстващите на приема с кралицата в Бъкингамския дворец. Около 300 пък ще са гостите на банкета, организиран от бащата на принц Уилям- Чарлз.
Автор: Tsveti

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия