Анджелина Джоли и Брад Пит- пред фалит

Напоследък Брад Пит и Анджелина Джоли отново имат спорове. Този път те са заради финансови проблеми. Проверени източници за пореден път твърдят, че бракът им е силно разклатен. Брад настоявал двамата да разпределят по-разумно парите си. Да се л

2011-02-19 13:52:37
Анджелина Джоли и Брад Пит- пред фалит
Напоследък Брад Пит и Анджелина Джоли отново имат спорове. Този път те са заради финансови проблеми. Проверени източници за пореден път твърдят, че бракът им е силно разклатен.
Брад настоявал двамата да разпределят по-разумно парите си. Да се лишат от ежедневната консумация на скъпо селектирано вино, да не купуват всяка седмица произведения на изкуството, да намалят броя на екзотичните си пътувания и да бъдат малко по-умерени в даренията си за нуждаещите се. Всичко това ни навежда на мисълта, че в семейството им е дошъл този в момент, в който харчат, повече отколкото печелят.
Преди известно време Брад уволни няколко от служителите в дома си, а също така и учителите, които до сега даваха частни уроци по френски на децата му.Причината била невъзможността да отделят средства за допълнителни уроци. Звучи абсурдно, че една от най-успешните и богати холивудски двойки си брои стотинките, но ето че и това е факт.
Когато Брад помолил Анджелина да бъдат по-пестеливи и по-разумни в разходите си, тя го нарекла-„ дребнав егоист”.
Автор: Tsveti

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия