Бракът на Бионсе и Джей Зи пред разпад

Бионсе и Джей зи винаги са ни радвали. Както самостоятелно, така и след брака си. Новината, че двамата ще се оженят беше неочаквана и много радостна за всички, но както обикновено все ще се намери някой завистливец да злослови. Според слухове

2011-02-19 13:51:10
Бракът на Бионсе и Джей Зи пред разпад
Бионсе и Джей зи винаги са ни радвали. Както самостоятелно, така и след брака си.
Новината, че двамата ще се оженят беше неочаквана и много радостна за всички, но както обикновено все ще се намери някой завистливец да злослови.
Според слуховете отношенията между двамата никак не вървели на добре.Джей Зи бил в Лос Анджелиес, а Бионсе в Ню Йорк. Според повечето, огромното разстояние, което ги дели ще окаже доста силно негативно влияние върху връзката им.
Според мнението на други, проблемите им се дължат на това, че Джей Зи много искал да си направят детенце, а Бионсе все повтаряла, че още не й е дошло времето за това.Въпреки всичко желанието на Джей Зи е напълно основателно, все пак той наскоро навърши 42 и вече му е крайно време да стане баща.Явно обаче съпругата му не желае да се съобрази с това и продължава да държи на своето. Не отрича, че иска да си има деца, но не и на този етап.
Бионсе споделя, че никога не е била от жените, които се умиляват до крайност, когато видят новородено. Да, тя определено обичала децата и също иска да си има, но явно майчиния инстинкт още не е заговорил.
Всеки е прав за себе си.Но все пак, когато се жениш за мъж, по-голям с цели 12 години от теб, би трябвало да предвидиш, че неговите очаквания до голяма степен ще се различават от твоите собствени
Автор: Tsveti

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия