Джесика Симпсън на принудителна диета

Американската актриса и певица Джесика Симпсън се е подложила на принудителна диета по желание на годеника си Ерик Джонсън. Според близки на двойката 29-годишната красавица вече наближавала 70 килограма, а Джонсън далеч не си падал по закръглени

2011-02-16 19:40:53
Джесика Симпсън на принудителна диета
Американската актриса и певица Джесика Симпсън се е подложила на принудителна диета по желание на годеника си Ерик Джонсън.

Според близки на двойката 29-годишната красавица вече наближавала 70 килограма, а Джонсън далеч не си падал по закръглени мадами.

Симпсън била пристрастена към мексиканската храна и всичко пържено, което съвсем естествено довело до натрупването на излишни килограми.

Джонсън пък бил вегетарианец, той пресмятал всяка калория в чинията си и редовно спортувал, за да поддържа перфектна форма. Той бил наистина разочарован от факта, че няколко месеца след като започнали да се срещат Симпсън спряла да се грижи за себе си.

„В началото на връзката им Джес също започна да се храни здравословно в името на любовта. Постепенно обаче започна да се връща към любимата си храна – печено пиле, картофено пюре и макарони със сирене. Тя изчаква, докато Ерик излезе от къщи или заспи, и се отдава на пиршество”, заявиха близки на 29-годишната звезда пред американския таблоид “National Enquirer”.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия