Джон Траволта сваля сервитьор пред жена си

Фактът, че съвсем наскоро Джон Траволта стана баща не повлия особено много на разкрепостеното му поведение. След множеството слухове, поставящи под въпрос сексуалната ориентация на актьора, беше редно поне за малко да се посвети на съпругата си

2011-02-16 18:27:30
Джон Траволта сваля сервитьор пред жена си
Фактът, че съвсем наскоро Джон Траволта стана баща не повлия особено много на разкрепостеното му поведение.
След множеството слухове, поставящи под въпрос сексуалната ориентация на актьора, беше редно поне за малко да се посвети на съпругата си Кели Престън и новороденото им детенце, докато то навърши поне една годинка. Изглежда, че нагонът на Траволта се е оказал по-силен от бащиното чувство и моралните норми.
Според източниците Джон е бил забелязан да вечеря в компанията на жена си в изискан ресторант. Вместо да й обръща внимание, похотливият актьор не изпускал от поглед красивия сервитьор, който обслужвал масата им.
Щом Джон разбрал, че келнерът е начинаещ актьор, любопитството му още повече нараснало. Накрая Траволта му поискал номера му като му предложил съдействие в актьорските среди.
Сервитьорът връчил бял лист и химикалка на клиента си и развълнувано продиктувал телефонния си номер.Въпреки че се радвал заради отдалата му се възможност, сервитьорът се почувствал много неудобно пред Кели. Разбираемо е. Надали й е било много приятно съпругът й да сваля мъж в нейно присъствие.
Автор: Tsveti

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия