Линдзи Лоан "Не върнах огърлицата, защото не ми остана време"

Всички се надяваха новата година да бъде поне малко по-успешна за Линзди Лоан. Това обаче не се случи. Припомняме ви, че още в началото на 2011 срещу Линдзи бе повдигнато обвинение за кражба на бижу, чиято стойност е 2500 долара. Всъщност огърлиц

2011-02-16 18:23:30
Линдзи Лоан
Всички се надяваха новата година да бъде поне малко по-успешна за Линзди Лоан. Това обаче не се случи.
Припомняме ви, че още в началото на 2011 срещу Линдзи бе повдигнато обвинение за кражба на бижу, чиято стойност е 2500 долара.
Всъщност огърлицата е била дадена на Линдзи от известен бижутериен магазин. Това е съществува вече практика, големи компании дават на известни личности коли, аксесоари, маркови облекла за да ги рекламират. Понякога фирмите подаряват нещата на известните личности, като по този начин постигат още по-голям ефект.
Много хора не знаят, че голяма част от звездите рядко си купуват дрехи. Това не им се налага, тъй като са рекламни лица на повечето от нещата, които носят.
На този принцип Линдзи получила скъпата огърлица. Тя обаче не върнала бижуто в уречения срок, с което си навлякла гнева на собствениците.
Адвокатът на госпожица Лоан я посъветвал да пледира невинност, с обяснението, че просто не й е останало време да върне огърлицата. Защитникът й допълни, че официално обявената пред съда стойност на бижуто е силно завишена.
Крайният резултат от делото ще стане ясен на 23 февруари.
Автор: Tsveti

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия