Джони Деп не ходи на кино

Джони Деп не изпитва удоволствие да ходи на кино и предпочита да гледа филми вкъщи. Той не обича да гледа филми по принцип, но му се налага. Повечето пъти, когато е ходил на кино си е тръгвал към средата на филма, дори да му е харесал. Той предпоч

2011-02-15 20:21:46
Джони Деп не ходи на кино
Джони Деп не изпитва удоволствие да ходи на кино и предпочита да гледа филми вкъщи. Той не обича да гледа филми по принцип, но му се налага.

Повечето пъти, когато е ходил на кино си е тръгвал към средата на филма, дори да му е харесал. Той предпочита да гледа предавания и филми със съпругата си в удобството на дома. Неговата мания са книги и предимно обича фантастика и документални.

Джони даже споделил, че понякога си мрази наградата Оскар, защото му се налага да гледа филми, за да гласува, което е задължително за всеки печелил Оскар.

Актьорът харесва три неща: Семейството и прителите; Плажовете и Книгите. За него другото е просто кратковременно удоволствие. Той обича да прави филми, но това е неговата професия. Колкото и хубава да е работата, пак си е работа. Автор: Албена Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия