Убийство, извършено от тийнейджъри, разтърси Врачанско

Врачанският край  беше  разтърсен от ужасяваща трагедия - 40-годишна жена бе  убита по особено жесток начин от  двама тийнейджъри.   Установено е, че убийството на  Красимира Градинарска  е планирано седмици

2011-02-15 14:32:54
Убийство, извършено от тийнейджъри, разтърси Врачанско
Врачанският край  беше  разтърсен от ужасяваща трагедия - 40-годишна жена бе  убита по особено жесток начин от  двама тийнейджъри.   Установено е, че убийството на  Красимира Градинарска  е планирано седмици преди това.

Двамата престъпници са от село Михайлово. Те са арестувани в понеделник в 1 часа през нощта.

Трагедията се е случила още в края на месец януари. Във фаталния ден, към 13.50 ч. жената тръгнала от дома си към своя хранителен  магазин.  Когато минавала по мостчето на реката, срещнала 16-годишните Милен и Цветелин, които я поздравили любезно. При разминаването си с тях обаче, Милен я стиснал за гърлото и я повалил на земята.  След това двамата престъпници довлекли жената до реката, където я натискали още известно време  във водата,  докато издъхне.

След това убийците измъкнали  жената от реката и я завлекли до близките храсти, където за по-сигурно я душили пак  с връзки за обувки.  След това те изтръгнали от Красимира  златните й бижута - три пръстена, обеци и гривна.  После скрили тялото в запустяла къща.
Една част от бижутата на жената вече са продадени, но в тайник в къщата на Милен били открити другата част от бижутата и ключовете на убитата.

Двамата убийци са изключени от училище заради криминални прояви.  Те имали присъди за кражби. Били известни и  с наглото си  и арогантно поведение.

Хората от селото оплакват  двете деца на Красимира, които остават без майка и са в шок от случилото се. Те не могат да повярват, че заради  няколко грама злато и две монети от по 50 стотинки, може да се затрие човек...

Хората се молят престъпниците да не бъдат пуснати от ареста. А за Красимира всички говорят добро. Тя помагала на всички хора в околността, давала им продукти на вересия, а  и самите престъпници са  яли хляб от нейната ръка... Автор: Тони

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
янчето
преди 11 години

ужас


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия