Момиче заплашило майка си чрез Джъстин Бийбър

Момиче заплашило майка си, че ако не й купи кола за 16-тия рожден ден, ще си направи татуировка на Джъстин Бийбър на една от гърдите и ще направи клипче с нея, и ще го пусне в интернет. Майката на момичето е известна брокерка в Лос Анджелис и това

2011-02-12 20:15:36
Момиче заплашило майка си чрез Джъстин Бийбър
Момиче заплашило майка си, че ако не й купи кола за 16-тия рожден ден, ще си направи татуировка на Джъстин Бийбър на една от гърдите и ще направи клипче с нея, и ще го пусне в интернет.

Майката на момичето е известна брокерка в Лос Анджелис и това може да навреди много на имиджа й. Тя попаднала в неизгодно положение и била изнудена да купи чисто нов доста скъп автомобил на дъщеря си. След около 20 дни обаче бащата на наглото момиче се прибрал и разбрал за случилото се и метнал як пердах на наглата си щерка.

Тя е имала радостта да кара колата 15 дни и баща й споделил, че ако желае, може да го съди за побоя, а той ще я изостави и няма да й дава и стотинка повече. Момичето се извинило на родителите си и приело наказанието да бъде без кола докато сама не си я купи или не завърши с пълно отличие.

Тежката ръка на бащата явно била убедителна, комбинирана с отнемането на колата и заплашването да изгони дъщеря си от дома, при това без пукнат долар.

"Може да си татуира всеки, който си пожелае. Това няма да е на моите гърди. Ако иска татуировка, да си прави, щом има 400 долара, за да дава за това, ще си намери още 2 хиляди да си купи и автомобил" - споделил бащата с приятел, който работи в местна медия. Автор: Албена Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия