Чарли Шийн- в развод

Чарли Шийн се разведе със съпругата си Брук Мюлер.Двамата са се разделили по цивилизован начин без излишни разправии. Решили са цялото попечителство над двете им деца да бъде дадено на Брук.За тяхното отглеждане Чарли ще дава по 55 000 щатски дол

2011-02-11 23:17:10
Чарли Шийн- в развод
Чарли Шийн се разведе със съпругата си Брук Мюлер.Двамата са се разделили по цивилизован начин без излишни разправии. Решили са цялото попечителство над двете им деца да бъде дадено на Брук.За тяхното отглеждане Чарли ще дава по 55 000 щатски долага на месец. Мюлер ще получи еднократно 757 000 долара, а също така и 1.25 милиона долара- това е нейният дял от семейното им жилище, което сега остава за Чарли.
Всъщност двамата ще бъдат разведени чак през май. През ноември миналага година Брук и Чарли подадоха молба за развод в един и същи ден. Причината да не се водят още „официално разведени” е фактът, че в Калифорния развода влиза в сила след като изтекат шест месеца от подаването на документите.
Мюлер е третата съпруга на Чарли. Миналата година тя подала жалба за домашен тормоз след като Шийн й налетял. Противно на очакванията, той бил един от малкото мъже, които се признават за виновни.
Припомняме ви, че преди няколко дни Чарли бе приет в клиника за лечение на зависимости, поради предизвикан скандал след 36- часов запой.
Автор: Tsveti

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия