Наоми Кембъл никога не е виждала баща си

Наоми Кембъл никога през живота си не е виждала родния си баща. Не знае абсолютно нищо свързано с него, дори и името му. Баща й е напуснал майка й, когато е била на 18 години, дори не е дочакал раждането на дъщеря си.Сега Наоми няма желание да го

2011-02-11 22:14:05
Наоми Кембъл никога не е виждала баща си
Наоми Кембъл никога през живота си не е виждала родния си баща. Не знае абсолютно нищо свързано с него, дори и името му.
Баща й е напуснал майка й, когато е била на 18 години, дори не е дочакал раждането на дъщеря си.Сега Наоми няма желание да го потърси, главно от уважение към майка си.
Талантливата певица е изключително признателна на майка си, за всички грижи, които е положила за нея, въпреки нелекия си живот, в който се е преборила с една от най-коварните болести- ракът.
В интервю екзотичната изпълнителка споделя, че не знае абсолютно нищо за баща си, дори дали е жив.
Въпреки че е израснала само с един родител Наоми твърди, че никога нищо не й е липсвало.Детството й е било изключително щастливо.Интересното е, че още когато е била съвсем мъничка- едва на три годинки, майка й забелязала неоспоримия й талант.
Когато дошъл етапа да запише малката Наоми в училище, майка й избрала специализирано училище за изкуства.Наоми си спомня, че на прослушването се явили над 500 деца. Когато майка й видяла конкуренцията, започнала силно да се съмнява в това, че дъщеря й ще успее.И все пак й обещала, ако това се случи, да й купи куклата, за която си била мечтала от толкова дълго време.Наоми приела обещанието като игра, желанието да има играчката я амбицирало.В решителния момент тя вложила всичко от себе си и напълно си заслужила куклата.
Автор: Tsveti

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия