За какъв подарък си мечтае Адриана Лима

За Адриана Лима 14-ти февруари не е само денят на влюбените, а нещо далеч по-специално.Именно на тази дата красивата моделка се е врекла във вечна вярност на любимия си Марко Ярич. За списание People Адриана споделя, че не е фен на скъпите и голе

2011-02-10 01:05:09
За какъв подарък си мечтае Адриана Лима
За Адриана Лима 14-ти февруари не е само денят на влюбените, а нещо далеч по-специално.Именно на тази дата красивата моделка се е врекла във вечна вярност на любимия си Марко Ярич.
За списание People Адриана споделя, че не е фен на скъпите и големи подаръци. Предпочита по-малки неща, в които обаче да бъде вложена много, много любов.Моделката дори предпочитала естествената миризма на кожата пред тежки парфюми.
Противно на очакванията г-жа Лима не е чак толкова запалена по това да пазарува постоянно.Закачливо отбелязва, че дрехите не я вълнуват толкова много като така или иначе рано или късно ги сваля.
На въпроса какъв е най-желаният от нея подарък Адриана отговаря така- "Най-много бих се зарадвала, ако съпругът ми предложи отново да се оженим.По същия романтичен начин, по-който го направи преди няколко години."
Автор: Tsveti

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия