Мила Кунис била аутсайдер в училище (+снимки)

Холивудската актриса Мила Кунис била аутсайдер по време на тийнейджърските си години в училище. Това призна самата тя в свое скорошно интервю. 27-годишната звезда най-редовно ставала жертва на подигравки от страна на съучениците си най-вече зар

2011-02-09 21:50:07
Мила Кунис била аутсайдер в училище (+снимки)
Холивудската актриса Мила Кунис била аутсайдер по време на тийнейджърските си години в училище. Това призна самата тя в свое скорошно интервю.

27-годишната звезда най-редовно ставала жертва на подигравки от страна на съучениците си най-вече заради големите си очи.

„Лицето ми изглеждаше наистина ужасно, когато бях малка. Аз имах големи очи, големи устни и големи уши, но най-много ми се подиграваха заради очите. Беше ужасно. Всеки ден се прибирах у дома със сълзи на очите”, призна актрисата от „Черният лебед”.

Сега обаче Мила Кунис е считана за една от най-красивите жени на планетата. Поредното доказателство за това е класацията на сайта Askmen на най-желаните жени, в която чаровната актриса бе поставена на престижното второ място. Доколко го заслужава, преценете сами:





Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия