Анджелина Джоли и Брад Пит осиновяват дете от Хаити

Холивудските звезди Анджелина Джоли и Брад Пит възнамеряват да осиновят дете за четвърти път. Двете знаменитости са се спрели на 4-годишно момиченце от Хаити на име Лия, останало без родители след опустошителното земетресение през януари месец

2011-02-09 15:30:21
Анджелина Джоли и Брад Пит осиновяват дете от Хаити
Холивудските звезди Анджелина Джоли и Брад Пит възнамеряват да осиновят дете за четвърти път.

Двете знаменитости са се спрели на 4-годишно момиченце от Хаити на име Лия, останало без родители след опустошителното земетресение през януари месец миналата година.

„Адвокатите на Анджелина в момента уреждат всички необходими документи за осиновяването. Те се надяват, че преди това ще успеят да уредят идването на Лия за няколко дни в Америка, за да може тя да се запознае с членовете на новото си семейство”, коментираха запознати със ситуацията пред британския вестник “Mirror”.

„Ако момиченцето успее да се адаптира в новата семейната среда, процедурата по осиновяването ще завърши съвсем скоро”, допълниха още те.

Анджелина Джоли и Брад Пит имат три осиновени деца – 9-годишният Мадокс от Камбоджа, 7-годишният Пакс от Виетнам и 6-годишната Захара от Етиопия. Двете знаменитости имат и три биологични деца – 4-годишната Шайло, родена в Намибия, и 2-годишните близнаци Вивиан-Маршлин и Нокс-Леон, родени във Франция.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия