Оливия Уайлд се развежда, не й достигал сексът

Американската актриса Оливия Уайлд зарязала съпруга си, тъй като сексът в брака им не й достигал, шушука се усилено зад Океана. Най-пресните холивудски клюки гласят, че палавата актриса била разочарована от сексуалния живот със съпруга си &ndash

2011-02-09 14:38:56
Оливия Уайлд се развежда, не й достигал сексът
Американската актриса Оливия Уайлд зарязала съпруга си, тъй като сексът в брака им не й достигал, шушука се усилено зад Океана.

Най-пресните холивудски клюки гласят, че палавата актриса била разочарована от сексуалния живот със съпруга си – италианския принц Тао Русполи, и затова решила да сложи край на брака си.

Уайлд се омъжила твърде млада и се чувствала така, сякаш е изпуснала много от сладостите на живота. Запознати твърдят, че сега 26-годишната актриса искала да изпробва креватните умения на различни мъже.

„Кариерата й е във възход, а да е омъжена вече не й се струва толкова забавно. Тя смята, че е пропуснала много, като е встъпила в брак на твърде ранна възраст, и затова сега възнамерява да се отдаде на разгулен живот”, споделиха близки на Уайлд пред известно американско издание.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия