Манди Мур луда по Лондон

Манди Мур е лудо влюбена в английската столица Лондон. Тя буквално си е загубила ума. 26- годишната красавица неспирно обикаляла града в продължение на дни. Чела историята на всяка сграда, памемтник и дори кафене. Манди била там за премиерата на а

2011-02-08 18:39:32
Манди Мур луда по Лондон
Манди Мур е лудо влюбена в английската столица Лондон. Тя буквално си е загубила ума. 26- годишната красавица неспирно обикаляла града в продължение на дни. Чела историята на всяка сграда, памемтник и дори кафене.

Манди била там за премиерата на анимационния филм на Дисни "Tangled", но решила, че няма да си тръгва и все още е в Лондон. Тя споделила, че не мисли скоро да се връща с щатите. Щяла да остане докато й писнело да обикаля прекрасните кътчета на столицата.

Манди най-много харесала крайните местностни на града, които изглеждат прекрасно и те карат да се върнеш във викторианската епоха. Сградите и улиците просто са останали в миналото и са перфектно поддържани.

Манди озвучава героинята Рапунцел във филма "Tangled". Симпатягата от сериала, който скоро тръгна по българските екрани "Чък" озвучава принца в продукцията. Закари Леви споделил, че е неверотно удоволствие човек да бъде в Лондон.

"ОБИЧАМ ЛОНДОН! Тук е прекрасно...САЩ ще трябва да ме почака малко. Оставам тук!" - казала Манди Мур на близък, който споделил това за местна медия. Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия