Джейсън Стейтъм ще прави каскадите си сам

Джейсън Стейтъм е 110% мъжкар. Това той доказва с бръсната си глава, лошият си поглед, космите по гърдите и уменията в бойните изкуства. Освен това вече е намерил още един начин да докаже, че от него блика мъжество. Той сам ще си прави каскадите

2011-02-07 22:52:44
Джейсън Стейтъм ще прави каскадите си сам
Джейсън Стейтъм е 110% мъжкар. Това той доказва с бръсната си глава, лошият си поглед, космите по гърдите и уменията в бойните изкуства. Освен това вече е намерил още един начин да докаже, че от него блика мъжество.

Той сам ще си прави каскадите отсега нататък. Дори на застрахователите да не им харесва идеята, ако искат да го задържат като клиент, ще трябва да си мълчат.

"Искам да си правя каскадите и това е. Така по-добре ще играя ролята, която ми е възложена и ще има по-голяма доза реализъм. Преди да стана актьор исках да съм каскадьор, така че, не съм неопитен." - споделил той за известно предаване в САЩ.

Досега Джейсън е правил само леки каскади във филмите, в които е участвал, но от сега нататък той ще прави "Джаки Стън", което в преведено от "Холивудски" означава, че ще прави всяка каскада колкото и опасна да е тя, също като Джеки Чан. Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия