Брад Пит дава съвети на млади татковци

Сигурни сме, че ако един ден Брад Пит издаде книга за бебета и малки деца, ще надмине всеизвестния доктор Спок, който между другото никога не е имал собствени деца. Неоспорима е всеотдайността и желанието, които Брад влага при отглеждането и в

2011-02-07 21:11:34
Брад Пит дава съвети на млади татковци
Сигурни сме, че ако един ден Брад Пит издаде книга за бебета и малки деца, ще надмине всеизвестния доктор Спок, който между другото никога не е имал собствени деца.
Неоспорима е всеотдайността и желанието, които Брад влага при отглеждането и възпитанието на шестте си деца. Актьорът дотолкова е задобрял, че дори е започнал да раздава съвети на своите приятели.
Винсън Вон е потърсил помощта на Брад, след като му се родила дъщеричка.Щом бебето се събудело нощ, и Вон се будел.Често му се случвало да не си доспива.А това се отразявало доста зле на нервите и концентрацията му.
През декември Винсън се сдоби с прекрасно момиченце от Кийла Уибъл.Заедно с радостта от появата на малката дама, Вон се сблъскал и с трудността на постоянните грижи, които всяко бебе изисква.
Объркан, Вос се обадил на Брад с молба за съвет.След половин часов разговор по телефона младият татко така и не намерим особена утеха.Но от друга страна какво по-хубава умора от тази, която само малкото ти съкровище може да ти донесе?!
Автор: Tsveti

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия