За какво ще съдят Мадона?

Семейството на Мърси Джеймс, осиновеното момиченце от Мадона, заплаши певицата със съд, защото не виждат редовно детето. Когато Мадона е осиновила Мърси през 2009 година, тя обещала на нейното семейство да се вижда редовно с нея. Нейните роднини не с

2011-02-07 00:34:14
За какво ще съдят Мадона?
Семейството на Мърси Джеймс, осиновеното момиченце от Мадона, заплаши певицата със съд, защото не виждат редовно детето. Когато Мадона е осиновила Мърси през 2009 година, тя обещала на нейното семейство да се вижда редовно с нея. Нейните роднини не са виждали Мърси оттогава, въпреки че певицата е била два пъти с нея в Малави. Роднините търсят правата си в група за защита на граждански права, които са обещали да им помогнат с делото.

Майката на момиченцето е била на 16 години и е починала едва 5 дни след раждането. Тя е била отгледана от своята баба и чичовците си. По-късно е отишла в сиропиталище, за да живее в по-добри условия. Роднините на момиченцето предпочитат да водят дело, а просто да се разберат с Мадона да виждат по-често Мърси. Тя е второто дете от Малави, което Мадона е осиновила.
Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия