Джулия Робъртс и Хавиер Бардем - имат ли връзка или не?

Джулия Робърт бе набедена, че освен чисто професионални отношения с актьора Хавиер Бардем, има и интимни такива.Източници твърдят, че бракът на Джули с Дани Моудър е напът да се разруши заради мълвата, че актрисата се среща тайно с Хавиер.За капак

2011-02-06 13:47:46
Джулия Робъртс и Хавиер Бардем - имат ли връзка или не?
Джулия Робърт бе набедена, че освен чисто професионални отношения с актьора Хавиер Бардем, има и интимни такива.Източници твърдят, че бракът на Джули с Дани Моудър е напът да се разруши заради мълвата, че актрисата се среща тайно с Хавиер.За капак на всичко Бардем съвсем наскоро стана баща.


Пред National Enquirer техен близък споделил, че Дани се чувствал изключително уязвим и несигурен, поради което може би прибързвал с изводите. Все пак обаче човек трябва да базира мнението си на факти, а не на градски слухове.
Никой обаче не крие истината, че отношенията между Робърт и Моудър в последно време не са никак добри.Двамата се карали ежедневно за какво ли не. Приписаната извънбрачна връзка била черешката на тортата, която тотално разстроила семейството им.

Дали тези толкова упорити слухове са истина, какви точно са отношенията между партниращите си във филма „Яж, моли и се обичай”- Джулия Робъртс и Хавиер Бардем само времето ще покаже.
Автор: Tsveti

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия