Хакери не спират да атакуват правителствата на Египет и Сирия

Хакери непрестанно и буквално денонощно атакуват и сриват мрежи на Египетското правителство. Те са започнали и атаки срещу Сирия и се опитват да унищожат всичко, до което се докоснат. При запитване за случая представители на Египетското правителст

2011-02-05 19:39:12
Хакери не спират да атакуват правителствата на Египет и Сирия
Хакери непрестанно и буквално денонощно атакуват и сриват мрежи на Египетското правителство. Те са започнали и атаки срещу Сирия и се опитват да унищожат всичко, до което се докоснат.

При запитване за случая представители на Египетското правителство са отрекли за такива неща, но е възможно дори те да не знаят. Хакери са спрели военни комуникации и не спират да причиняват проблеми за работиниците в населените места. Те дори са атакували мрежите на градския транспорт и подобни.

Все още не е ясно дали това са протестанти против президента на Египет или кибер-терористична група. Един 17 годишен младеж с маска на лицето е казал пред медиите, че атаките няма да спрат и хората трябва да са наясно какви отвратителни неща прави правителството спрямо народа и външната политика.

Хакерите са се заканили на много по-брутални атаки и са казали, че няма да спрат:
"Докато не покажем лицето на дявола, няма да престанем!" - се заканил един от хакерите, публикувайки това в известна уебстраница. Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия